Si tu no vuelves

In jos

Si tu no vuelves

Mesaj Scris de Rogue. la data de Mar Iun 18, 2013 9:59 am

e un fic vechi de al meu la care am tinut foarte mult fiindca m-am transpus pe mine in poveste, eu fiind personaj. poze cu personajele apar doar dupa un anumit capitol cand se dezvaluie numele adevarat al "lovey boy-ului" din poveste care este denumit in multe capitole cu "he/el". aveam vreo 13 ani cand am scris, am mai corectat cateodata si asa, dar probabil veti gasi greseli dese. nu ma supara criticile sau comentariile negative, so feel free to give your oppinion ! ~
lectura placuta. <3

Si tu no vuelves (Dacă nu te întorci)
Prolog 

Paşii sunt eterni, succesivi , împrăştiaţi. Au şi ei rostul lor… de asta la un moment dat trebuie să laşi ceva în urmă, sau pe cineva. Renunţi la ceva, câştigi altceva… dar e mai grav când renununţi la cineva pentru ceva. Dar ce să fac atunci când eu chiar vreau să fiu ‘obiectul’ la care renunţi? Trebuie! Nu vreau să stau în faţa succesului tău, al vostru… să ne despărţim acum, ca să rămână o amintire frumoasă… vreau să-ţi aduci aminte de mine, vreau să nu mă uiţi , vreau ca faima să te ia prizonier, dar tu să ştii mereu să evadezi… să nu vii la mine , nu mai vreau să fiu un refugiu… nişte cuvinte pictate cu cerneală… păcat că nu pot prinde viaţă prin glasul altcuiva… mare păcat, căci aş vrea să le auzi. Music – the poison in my veins ! 


Mă ia cu el până la urmă , deci întârzie pentru minee. Ce drăăăăăguţ. Ahaha, şi eu ca o proastă mă bucur cam tare. Privesc din când în când la mainile noastre, defapt la degetele care se ating poate din greşeală, sau poate intenţionat. El caută nervos un taxi. 
“Putem merge pe jos… “ zic încet. 
“ Sau nu… “ în momentul următor un taxi portocaliu opreşte chiar lângă noi. 
Ajungem repede, băieţii sunt deja acolo. Încep să ţopăi entuziasmată. Alex mă vede şi râde. 
“Ce faci , frumoaso? “ e singurul de la care accept apelative de genu. Îl îmbrăţişez şi apoi pup pe ambii obraji. 
“Vai, Alex, ador tatuajul tău de pe gât… când ţi l-ai făcut? “ 
“ Ieri . “ răspunde sicitirit Mihai în locul lui. 
“Ahaaaa, vin-o încoa! “ 
Urmează acelaşi protocol, plus o strâmbătură. Iau loc pe un scaun şi încep să mă legăn, cât ei îşi aranjează pe acolo instrumentele. Sunt aşa emoţionată… e prima oară când îi aud cântând… separat îmi cântaseră fiecare. Doamne , ce voci! Ce băieţi! Nu mă pot hotărî care-mi place mai mult… 
Ascult facinată şi parcă fiecare sunet, fiecare vers pătrunde în mine şi mă electrizează. Muzica lor nu e orice muzică… e a lor, doar a lor. Iar el… parcă microfonul e iubita lui, o da. Ce n-aş da să fiu eu microfonul acela, pe care il ţine strâns în palma lui caldă, care îi primeste respiraţia şi răsuflarea, şi îi răspândeşte vocea puternică, dar totodată firavă. 
Îi privesc cu ochii mari , serioasă, cu mâinile încrucişate la piept, asta după ce termină cântecul… apoi pornesc într-un ropot de laude. Ooooooo da, o să şi-o ia în cap. 
ps: partile sunt scurte pentru ca asa era la "moda" pe forumul pe care l-am postat prima data.

_____________________________________


she is Katherine.
she loves to play games.
and she is sooo seductive.
avatar
Rogue.
Admin
Admin

Mesaje : 20857
Data de inscriere : 08/01/2011
Varsta : 24
Mood iritata in general. plina de energie tot timpul !

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum