My art ! :D
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi •
My art ! :D
Cateva chestii de'ale mele...desenez si pe pereti,deci incep cu ultima mea chestie:

Apropo,calitatea nu'i asa de faina,srry !

si nu,ultimul nu'i asa usor cum pare:))) si da,am facut liceul de arta! pareriii ?

Apropo,calitatea nu'i asa de faina,srry !

si nu,ultimul nu'i asa usor cum pare:))) si da,am facut liceul de arta! pareriii ?

Wox- Mesaje : 120
Data de inscriere : 21/04/2013
Varsta : 23"pata de culoare"
Re: My art ! :D
foarte tari
imi place cel de pe perete, al doilea one word Aluuuuuucard :D:D:D, iar al treilea este preferatul meu, este genial!
mi-ar placea sa am un tatuaj facut de tine
oricum nu stiu de ce, dar din cate vad asa din desenele tale, te vad facand si grafiti sau macar genul ala de tatuaje in stil grafiti, u know what i mean
so in the end, imi plac lucrarile tale, ai talent
imi place cel de pe perete, al doilea one word Aluuuuuucard :D:D:D, iar al treilea este preferatul meu, este genial!
mi-ar placea sa am un tatuaj facut de tine
oricum nu stiu de ce, dar din cate vad asa din desenele tale, te vad facand si grafiti sau macar genul ala de tatuaje in stil grafiti, u know what i mean
so in the end, imi plac lucrarile tale, ai talent
Lunatic Asylum- Founder
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 29I always seem to find myself fighting the law of equilibrium, the great leveling force that brings things to the mean and takes the 'cartoonishness' out of life. Perhaps I am doing a very unnatural thing. If Einstein were still alive I would ask him about it.
daca vrei,iti arat si cateva tatuaje :'D ca tot desene sunt,nu?:))
tattoos:

si da,desenez si'n grafittii :)) si fac si tatuaje,cine vrea cu font graffiti:-?
tattoos:

si da,desenez si'n grafittii :)) si fac si tatuaje,cine vrea cu font graffiti:-?

primul este in genul cum il are sor'mea numai ca ea are o floare, o papadie in locul omuletului tau si florile raspandite sunt spre gat in forma de pasari
misto tatuaje oricum
eu vreau in font graffiti
misto tatuaje oricum
eu vreau in font graffiti
Lunatic Asylum- Founder
Varsta : 29I always seem to find myself fighting the law of equilibrium, the great leveling force that brings things to the mean and takes the 'cartoonishness' out of life. Perhaps I am doing a very unnatural thing. If Einstein were still alive I would ask him about it.
ok sefa,iti facem tatuaj:)) spune'mi ce,cand,unde si cum mai exact , si ti'l fac la juma de pret,ca am nevoie de bani pentru ale mele:))

deja am spus ce tatuaj vreau, la mana, dar nu ma grabesc acum ca si eu trebuie mai intai sa ma rezolv pe mine cu alte lucruri mai importante
toata lumea are nevoie de bani acum :))))
anyway until then, poti sa ma mai delectezi cu alte lucrari de-ale tale
toata lumea are nevoie de bani acum :))))
anyway until then, poti sa ma mai delectezi cu alte lucrari de-ale tale
Lunatic Asylum- Founder
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum