Lanţuri

In jos

Lanţuri

Mesaj Scris de Ultimate Wulf la data de Vin Aug 19, 2011 11:26 pm

Nu o să mă întind prea mult cu vorbe...ce n'ar avea legătură cu povestea. Scurt şi la obiect este faptul că povestea e +18 şi e minusculă, vrând să spun cu asta că am decât şase capitole ( atât durează 'filmul' )


Lanțuri
Ce faci când nu ai internet, dealerul tău este plecat din oraș și niciun prieten nu îți răspunde la telefon? Scrii ceva. Scrii în speranța că există persoane care eu nevoie să îți citească cuvintele, care au nevoie de un model, de idei și au anumite idealuri. Scrii în speranța că vei putea duce la capăt ce ai început și că va deveni un best-seller. Scrii ca un melancolic afundat în propriile trăiri, gânduri, idei și mai ales în solitudine. Scrii ca un sangvinic, prins în propia lui lume activă și în continuă derulare în fața ochilor acestuia. Scrii ca un coleric. Inspirația vine de pretutindeni, ai un vocabular bogat, tastele îți alunecă iar tu le mângâi și le dezmierzi. Scrii ca un flegmatic. Te dai după model, ești la curent cu noutățile, ai prieteni, toți te adoră, toți vor să îți citească creațiile. Eu nu. Eu nu scriu. Eu mint. Nu sunt un model, nu am cuvinte care să inspire, nu am idei, nu sunt revoluționară, nu vin cu nimic nou, nu cred, nu vreau, nu îmi pasă.

În viață m-am ghidat după o singură regulă: nu compara. Oricum, nici nu cred că mai aveam atâta energie cât să fac diferențieri. Și începusem viața chiar bine. Zile petrecute în certuri și scandaluri, o familie destrămată la șapte ani, un părinte mort la unsprezece, o solitudine amarnică și un fost iubit care mă părăsise la cincisprezece, o viață îmbibată în alcool și droguri începând cu șaptesprezece.

Totul era egal pentru mine. Nu făceam diferențe între oameni, animale, plante, mâncare sau existență. Deși mulți îmi spuneau că existențele pot fi îmbibate în șampanie sau în mizerie nu am putut să îmi imaginez așa ceva. Creierul meu mult prea îmbibat în alcooli toxici, în fum, în pastile, în băutură și nu mai avea puterea să facă nici cel mai mic calcul.
Nu compara! Cuvintele astea îmi răsunau tot timpul în urechi. Nu compara viața ta cu a altuia. Tu ai puterea de a alege. Trebuie doar să vrei și să te orientezi. Nici nu mai știam dacă mai sunt virgină sau nu. Pierdusem șirul acțiunilor cu multe luni înainte de momentul pe care l-am notat simplu cu un x.

Nu compara! Totul este egal. Eșecul cu societatea, lașitatea cu umanitatea, viața cu moartea, drogurile cu alcoolul. Toți suntem egali. Toți suntem la fel de drogați, la fel de nenorociți și uitați de soartă. Îmi petreceam tot timpul prin cluburi vânzănd marfă de proastă calitate altora ca mine. Totul era identic parcă desenat cu un indigo șifonat și boțit. Vroiam ca măcar într-o zi să nu fie vorba de mine. Doream cu nerăbdare ziua în care altcineva avea să fie mai important decât mine și atenția să se abată asupra acelui cineva. Nu puteam să am nicio clipă de singurătate și reculegere. Cea mai mare greșeală a fost atunci când am pus egal între decădere socială și decădere psihică. În aceea zi am început să cobor ușor, ușor, fără cale de întoarcere în lumea celor ca mine. În acea zi am fost fericită că am mai găsit un om ca mine, dar curând aveam să aflu că suntem total diferiți, regulă ce dezbina lumea mea.


Capitolul I


Începând cu luna mai mi-am făcut noi prieteni din anuturaje nu tocmai bune. Mă împrietenisem cu o drogată pe un chat și am decis să ieșim. O dată, de două ori, de trei ori, adjudecat. Era cea mai tare persoană din lume când nu era trează. Debita numai prostii, nu ținea cont de nimic, judeca, râdea, plângea, țipa, spera, vindea, dansa. Ne-am făcut un nume în oraș. Eram cele mai drăguțe tipe cu care ai fi vrut să umbli. Ea mi-a arătat cum se fumează un joint, cum se injectează heroină și cum se consumă acid. Și mi-a băgat în cap că un litru de apă chiar rezolva orice problemă oricât de adâncă era. Am început cu cluburi mici și private, neștiute de poliție. Niciodată nu am intrat în belele pentru că cei mai mulți copoi se lăsau mituiți cu câteva sute. Într-o zi ne-am pus în cap să îi facem pe foști să sufere. Ea s-a băgat pe cel după care am plâns pe scările liceului zile întregi, iar eu pe cei după care jelise ea. Ne-am distrat de minune. În scurt timp pe internet diferite filmulețe apăruseră cu ei. Din cei mai cei apăreau în fața lumii ca niște oameni fără vreun dram de minte. Prin cluburi am cunoscut diverși și diverse cu care ne-am împrietenit cât ai zice sex. Am format un fel de bandă. Nimeni nu îndrăznea nici să respire în preajma noastră. Șeful, să zicem așa, nu părea a fi cine știe ce drogat, ci mai degrabă un Alexandru al Greciei renăscut. Bine făcut, blond, cu ochii negri, înalt și deștept. Reușea să iasă din orice. Era visul oricărei fete și multe i-au căzut în genunchi. La fel de multe i-au trecut și prin pat. Era genul meu de prieten: făcea promisiuni false, înșela, amăgea, batjocorea. Nopți îmbibate în bătăi, alcool, droguri și sex părea soluția ideală pentru o viață fără griji.Distracția nu a durat mult. Prietena mea a murit din cauza unei supradoze. Banda s-a destrămat, iar eu am rămas ca la început: singură și fără prieteni. Toți mă bârfeau pe la spate dar nu le-am mai acordat importanță după ceva vreme. Am renunțat la tot și m-am mutat din oraș la finalul clasei a XII-a.

Am ales o altă țară de unde puteam să o iau de la capăt și Marea Britanie părea perfectă. M-am înscris la un colegiu de artă cu doar șase ore pe săptămână programate pe trei zile, iar în celelate patru căutam anturaj. Am stat o perioadă la căminul colegiului, dar după mi-am căutat un apartament în care să stau și să mă simt ca acasă. Timp de vreo trei săptămâni nu mai consumasem nimic, după care am luat-o de la capăt. În primul bar în care am intrat am găsit și droguri. Mi-am făcut prieteni fel de fel, despre care nu credeam că voi avea, homosexuali, lezbiene, bisexuali, pansexuali, transexuali, veniți cu toții la mine scumpilor. Eu sunt un fel de Dumnezeu cu un îndemn de tipul ‚‚lăsați-i pe cei făcuți după chipul și asemănarea mea să vină la mine.’’

Mi-am găsit repede și un serviciu. O bandă de rockeri la început de drum care aveau nevoie de promovare m-au angajat pe post de PR. A fost amuzant o perioadă, timp după care m-am plictisit. Am călătorit prin jumătate de țară în încercarea de ai promova. Timpul petrecut pe internet mă ajutase cel puțin să știu să fac o pagină despre ei. Cu doi dintre ei am avut aventuri de o noapte, despre care ei nu își mai aminteau din cauza bețiilor. Au filmat un videoclip, și-au găsit un număr relativ mare de fani în ciuda faptului că se ridicaseră peste noapte din nimic. Nimic nu mă mai mulțumea. Pot să zic că în trei ani eu îmi trăisem întreaga viață.
Într-o seară, când ploua torențial am ieșit afară și am sperat că ploaia mă va ajuta să îmi deschid ochii și să văd ce vreau. Bani aveam. Nu mulți, dar puțini și constanți. Droguri aveam, țigări aveam, anturaj aveam, ceea ce lipsea era dragostea, așa că am plecat în căutarea ei. Avusesem și relații cu fete, dar am ajuns la concluzia că tot sexul masculin este cel care mă atrage. Știi zicala aia cere și ți se va da? Și oare unde se poate găsi iubirea în altă parte în afara de America?

Statele Unite ale Americii. Un continent frumos și al naibii de mare. Locul ideal în care puteam să găsesc dragostea. Mi-am propus să stau o săptămână în fiecare stat, astfel în cam un an aveam să le fi vizitat pe toate. Am început cu New Orleans. O tornadă zbura o vacă la fiecare trei minute. Am coborât pe coastă către Miami. Mi-am făcut primul tatuaj și un piercing industrial în urechea dreaptă. Am descoperit noi oameni care erau gată să îmi facă oricțnd cinste. În doar trei zile mă bronzasem cât în trei săptămâni. Am urcat apoi către Florida – Jacksonville. Un parc de distracții, un club de striptease, un om izbit de o mașină, gată. În cinci ore cred că le văzusem pe toate. Am fost în Atlanta apoi, loc din care nu îmi amintesc prea multe pentru că în majoritatea timpului am fost în sevraj. Memphis, Sant Louis, Kansas. În cel din urmă nu am găsit niciu cățel pe nume Toto și nici pe Dorothy. Copilăria mea era spulberată. Colorado, Marele Canion. Niște stânci și cam atât. LA, San Diego, San Francisco. Din nou, nu îmi mai aduc aminte mai nimic. California – Hollywood. Am jucat un rol de patru secunde într-o reclamă la o cafea. Am plecat la Las Vegas cu niciun ban în buzunar. Am stat acolo timp de o lună. Din zece dolari eu am făcut zece mii, din zece mii am făcut patru sute și din patru sute am ajuns la zero. Într-o secundă de neatenție am pierdut totul. Am plecat către Detroit. M-am simțit ca la mine acasă. Adoram mirosul de benzină, negrii bătându-se, moși cu i-pod și uzinele poluatoare. Chicago, Indianapolis, Buffalo. În Buffalo am găsit o bandă de motocicliști care s-au oferit să îmi facă turul Americii pe două roți, însă m-au lăsat în portul din Boston. Acolo am făcut niște bani din vânzări apoi m-am dus către New York. Pe vas mi-am adus aminte că eu în acest timp nu găsisem pe nimeni așa că am scris pe un bilețel ‚‚îl voi găsi în New York.’’ Nu am precizat pe cine, ci doar pe el. Ei bine din New York s-a rupt firul.

_____________________________________

“You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it.”'Hell, they say, is paved with good intentions'

avatar
Ultimate Wulf

Mesaje : 2748
Data de inscriere : 17/08/2011
Varsta : 25
Mood brilliant!

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Lanţuri

Mesaj Scris de Mad Hatter la data de Dum Aug 21, 2011 12:19 pm

hmmm, suna interesant, adica imi place. Avand in vedere ora, nu am de gand sa comentez in niciun fel pentru ca n'o sa iasa fraze prea coerente

_____________________________________

"The only difference between me and a madman is that I'm not mad."
"Take me, I am the drug; take me, I am hallucinogenic."


"But captain, to obey - just like that - for obedience's sake... without questioning... That's something only people like you do."
avatar
Mad Hatter
Moderator
Moderator

Mesaje : 7252
Data de inscriere : 09/01/2011
Mood It is better to conquer yourself than to win a thousand battles. Then the victory is yours. It cannot be taken from you, not by angels or by demons, heaven or hell.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Lanţuri

Mesaj Scris de Ultimate Wulf la data de Dum Aug 21, 2011 6:21 pm

Mulţam, apreciez fiindcă ai trecut pe aici. Te mai aştept!
Mă rog...lectură plăcută!

Capitolul II


În fiecare persoană pe care o vedeam la costum găseam o ființă morocănoasă, plictisită și sictirită de aerul new yorkez. Pe de cealaltă parte eram eu. Mă aflam în acest loc de aproape o lună timp în care am dormit prin gări și pe bănci în parc, dar totuși eu vedeam partea plină a paharului. Dacă reușeam aici reușeam oriunde. Dar de unde să încep? Acum câteva zile văzusem într-un parc un grup de skateri. Cum eu aveam fler și șarm poate aș fi avut și noroc să găsesc un loc în care să stau. M-am așezat pe o bordură și i-am privit. Mi-am aprins o țigară. Mi-am aprins-o și pe a doua. La a treia deja mă luaseră toți nervii. Alo? E cineva o clipă atent la mine? Aici este o pizdă dispusă la orice pentru o masă caldă și un acoperiș deasupra capului. Dar drace, cum ziceam, șarmul, flerul sau norocul au sosit la timp. În spatele meu se afla un tip exagerat de înalt, cu un hanorac pus la nimereală și niște teniși jegoși. Când m-am uitat mai bine la chipul lui puteam spune că este chiar arătos. Slab, dar în același timp bine făcut. Și-a dat jos hanoracul și l-a aruncat lângă niște rucsace după care a privit grupul ce îl aștepta. A făcut un semn din mână ceva de genul ‚continuați nu vă sfiiți’ și și-a întors atenția din nou asupra mea.

M-a studiat din cap până în picioare. Liniștea asta și rigiditatea expresiilor lui mă scoteau din sărite. Mi-am dat ochii peste cap fapt care l-a făcut să schițeze un zâmbet. S-a apropiat de mine și mi-a desfăcut părul din coc. Și-a ațintit privirea asupra feței mele. Sunt sigură că îl atrăgeau buzele mele, mari și voluptoase. În afară de buze nu îmi plăcea nimic la mine. Eram slabă și vlăguită de droguri, abia dacă atingeam patruzeci și cinci de kilograme la un metru șaptezeci. Părul meu era lung până la fund, avea zeci de nuanțe, de la negru la albastru, blond, verde, caramel și dumnezeu mai știe câte altele pentru că mulți făcuseră experimente pe mine. Era totuși cât de cât curat pentru că acum două zile mă spălasem într-o benzinărie. Nu eram machiată pentru că numai la aspect nu îmi stătea gândul. Căram după mine un rucsac amărât cu câteva tricouri și niște pantaloni.

Revenind la brunetul din fața mea, pot să spun că în afară de faptul că nu începea o discuție totul era perfect la el. Mă atrăgea cel mai mult ochii lui, unul căprui și celălalt pe jumătate verde, foarte bine conturați de părul lui brunet. Mi-am aprins încă o țigară. Eram ca în filmele cu proști. Ne studiam îndelung și niciunul nu zicea nimic. Mi-a luat țigara și și-a aprins și el una. Am încercat să o iau înapoi pe a mea, dar o ridicase sus, așa cum un frate mai mare îi face în ciudă celui mai mic cu o acadea.

- Dă-mi-o, i-am zis pe un ton pe care nici nu mă așteptam să îl am vreodată. Un ton umil, înghenunchiat de un amărât de copchil. Nici nu cred că aveam mai mult de nouăsprezece ani.
Mi-a întins țigara fără ca nici măcar să nu se uite la mine, după care m-a lăsat singură, ducându-se la amicii lui. Sunt sigură că avea așteptări mult mai mari de la mine. Sunt sigură că faptul că m-am simțit inferioară l-a făcut să își îndepărteze atenția și interesul de la mine. Dar nu, eu nu sunt așa. A fost o scăpare, una care nu se va mai repeta. L-am urmat, treptat, pas cu pas. În momentul în care s-a oprit, m-am oprit și eu. S-a întors și a știut că sunt acolo. M-a întrebat numai din privire ce dracu’ mai vreau.

- Nimeni nu îmi întoarce spatele.
De data asta glasul meu era așa cum trebuie. Autoritar, fără spaimă, fără temeri. Brusc ochii lui s-au luminat. Le-a făcut din nou un semn amicilor lui după care m-a luat de după gât. S-a desprins de mine aplecându-se să îmi ia rucsacul și în același timp și hanoracul lui. După aceasta nu m-a mai atins. Am mers printre niște blocuri, urmându-l ca un mielușel. După mai bine de zece minute afurisite l-am întrebat indignată.

- Unde dracu’ mergem?
Mă așteptam din nou la o liniște înmormântată în propriile cuvinte, dar spre surprinderea mea și el știa să vorbească.
- Credeam că nu mai întrebi. Te-am văzut și acum două săptămâni în fața unui magazin și mi-am zis că ești o fată pe care trebuie să pun mâna. Dar tu nu ești din zonele astea, așa că nimeni nu știa nimic de tine.
- Să pui ce pe mine? Sunt un premiu câștigat la tombolă?
- Radical din nimic rezultă o infinitate de posibilități, iar tu ești una dintre ele.
- Ce radical?
- Vrei să mănânci ceva? Mergem la mine acasă. După asta poți să faci și o baie.
Inima mea bătea ca un negru la tobe. Eram așa fericită. Mâncare caldă, băiță bună și poate și un pat comod. Ei bine, știi când viața îți dă lovituri sub centură? Ăsta a fost unul dintre acele momente. În loc de o casă primitoare am găsit mai mult o cocină cu haine, mâncare, conserve, cutii de bere și care în mod abstract mirosea a iarbă, iar baia era de asemenea un lagăr de exterminare.

- Știu că nu e mult, dar poți sta aici dacă vrei.
- Ești vreun clarvăzător sau ce? De unde ai știut tu ce vreau eu?
- Am metodele mele, îmi răspunse el pe un ton care m-a scos din sărite.
- Ai pe dracu’. Ce ai făcut, m-ai urmărit? M-ai urmărit ca să vezi că sunt o drogată venită din țara nimănui care ar face orice pentru niște bani? Ei bine nu e așa.
- Ce ai luat, mă întreba el îngrijorat.
- Ce pula mea îți pasă?
Mă prinse de mâini și nici că îmi dădea drumul. M-a strâns la piept iar eu, ca o proastă am început să plâng.

_____________________________________

“You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it.”'Hell, they say, is paved with good intentions'

avatar
Ultimate Wulf

Mesaje : 2748
Data de inscriere : 17/08/2011
Varsta : 25
Mood brilliant!

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Lanţuri

Mesaj Scris de Mad Hatter la data de Joi Aug 25, 2011 3:25 am

so l'am citit noaptea trecuta dar mi'a fost lene sa si comentez, oricum nu te astepta la comentarii pompoase de la mine pentru ca nu fac asa ceva. Inca imi place, imi place duritatea si realismul. Astept next'u

_____________________________________

"The only difference between me and a madman is that I'm not mad."
"Take me, I am the drug; take me, I am hallucinogenic."


"But captain, to obey - just like that - for obedience's sake... without questioning... That's something only people like you do."
avatar
Mad Hatter
Moderator
Moderator

Mesaje : 7252
Data de inscriere : 09/01/2011
Mood It is better to conquer yourself than to win a thousand battles. Then the victory is yours. It cannot be taken from you, not by angels or by demons, heaven or hell.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Lanţuri

Mesaj Scris de Ultimate Wulf la data de Joi Aug 25, 2011 3:50 am

Mulţam' ! ^^ Lectură plăcută, again.


Capitolul III


O melodie spunea că trebuie să privim viața ca printr-un pistol încărcat, apoi să țintești către soare pentru că doar astfel te vei putea elibera. Ce noroc aș fi avut dacă ar fi funcționat și în cazul meu. Am avut de zeci de ori un pistol în mâna stângă și o decizie de luat în mâna dreaptă. Mi-l pusesem la tâmplă de nenumărate ori. Uneori era încărcat alteori era gol. Când era gol aveam curajul să trag. Când era încărcat și eram pe punctul de a-l apăsa mă opream și mai luam o doză, care să mă facă să ‚gândesc mai bine’. Uitam instantaneu ce acul îmi atingea vena de gândurile sinucigașe și mă bucuram de moment. Familia mea, mai exact mama nu bănuia ce fac. Niciodată nu își dădea seama dacă eram drogată, beată sau tocmai fusesem violată. O singură dată și-a dat seama că ceva nu este în regulă și anume când am venit acasă plină de sânge și i-am spus că m-am bătut cu un băiat pentru că mă pipăise. Defapt nu era nici pe departe adevărat. Încasasem o bătaie de la unul dintre dealeri pentru o datorie mai veche pe care am achitat-o pe cale orală mai târziu. Trebuie să ai noroc mare ca să nu mori în lumea asta, dar trebuie să fii un ghinionist ca să te naști.

M-am trezit udată de picături de ploaie. Eram pe o bancă într-o stație de autobuz. Și puteam să jur că întâlnisem un tip ieri într-un parc. Imaginația îmi juca feste. Mi-am luat rucsacul și am început să colind orașul prin ploaie. Și totuși părea atât de real. Și sărutul acela fusese plin de pasiune. Și felul în care am făcut sex după ce am băut câteva beri. Fusese incredibil. Fusese drăgăstos și brutal. Mă mușcase de umeri, gât, picioare, pe unde apucase. Mă mușcase și știu că m-a durut. Dis-de-simineață am părăsit micul apartament sărăcăcios. Dracu’ să le ia de droguri. Mă las. De mâine mă las. Numele brunetului era Antonnio. Antonnio, skaterul cu cei mai luminoși ochi din New York.

Am intrat în primul bar care arăta ca una bucată cocioabă cu terminați ca mine în încercarea de a face rost de niște marfă. Eram foarte bună la asta, păcat că nu am vrut niciodată să mă fac dealer. Prea multe responsabilități, prea mult chin, prea multă futere de utere. Plus că nici nu ar fi ajuns marfa la cumpărător pentru că eram prea dependentă ca să împart cu altcineva. Bine că totiși existau oameni care aveau de gând să îmi facă viața frumoasă și care ar fi dat orice pentru un amic ca mine. Pardon, o amică. M-am îndreptat către prima masă unde un tip cu dreduri își savura țigara și berea.

- Scuză-mă că te întrerup din activitate, dar locul acesta este liber? Am întrebat cu cea mai ștrengărească atitudine posibilă.

- Liber pentru tine, răspunse rastafarianul.

L-am studiat în mai puțin de zece secunde. Părul șaten deschis prins cu o bentiță multicoloră, piercinguri, tricou galben larg, brățări colorate ca steagul Jamaicăi, ochi verzi.

- Suna a combinație, puiule.

- Ce sună? Mă întrebă el absent.

- Îmi sună telefonul. Apropo, ai ceva natural?

- Organic vrei să spui?

- Organic, da. Ai sau nu?

- Ce-i cu graba asta frumoaso, viața trebuie trăită. Da, organic și nu numai. Cât vrei?

- Cât să ajung la stele, am răspuns deja imaginându-mă pe un unicorn care vomita un curcubeu.

- Se rezolvă imediat.

Scoase dintr-o gentuță un joint pe care mi-l pasă pe sub masă. I-am simțit textura. Chiar era al naibii de organic. Abia așteptam să îi dau foc și să îl savurez, ca pe o curvă virgină dusă la export. Fund ferm, picioare lungi, interior nedescoperit încă.

- Face douăzeci, mă trezi el din nou la realitate.

- Douăzeci de ce? Douăzeci de minute? I-am dat de înteles că doar așa puteam plăti prețul.

- Fă-le treizeci și mai primești bonus unul.

Bingo, bingo, bingo. Ziua mea norocoasă. Nici dacă aș fi câștigat la loto nu aș fi putut fi atât de încântată. Bine aș fi putut. Dacă era să iau potul cel mare nu aș fi fost acum în hruba asta căutând hrană și pândind ca o tigroaică. A lăsat cinci dolari pe masă pentru bere apoi m-a luat de mână și m-a dus afară. Am luat un taxi care după nici cinci minute a oprit în fața unui complex de blocuri. Imens loc, să mor de nu. Am urcat șase etaje de am simțit că îmi crește barba. Mă dureau picioarele. Când a deschis ușa m-am trântit pe primul scaun din fața mea. M-am uitat în jur. Un loc plin de cultură, nu alta. Tot felul de statui și chestii din lemn, postere cu Bob Marley, miros de cannabis și pe fundal în surdină ‚No woman no cry’. Avea să fie o seară de sex rastafarian.
Mi-a întins o cutie cu chibrituri. Mi-am aprins obiectul muncii și l-am savurat. După cinci fumuri mi se uscase gura. Deja aveam impresia că un elefant vrea să iasă prin perete.

- Ziggy, auzeam undeva pe fundal.

- Cine naiba e Ziggy?

- Eu sunt Ziggy, îmi răspunse blondul. Defapt Zaharia.

- Eu sunt Camille.

M-a sărutat fără niciun preaviz. Și-a coborât mâinile pe spatele meu. Mă lua în brațe, mă răsfăța, mă desfăta. Mă dezbrăca ușor. Mă mai lăsă, mai trăgea un fum. ‚Don’t worry, be happy’ se auzea acum. Începeam să fiu din ce în ce mai lucidă. Din cauza experienței, efectul nu mă mai ținea atât de mult. O lumea minunată se înfățișa înaintea mea. New York, să-mi bag pula de nu te iubesc. Telefonul lui Ziggy suna nestingherit. L-a luat și l-a închis apoi l-a aruncat pe jos. S-a concentrat din nou asupra mea. Mă mușca, mă atingea. Simțeam că într-adevăr, sexul era o artă și nu doar ceva făcut din obligație. Am fost amândoi de acord să pictăm acest tablou. Nu aveam cum să nu iasă o capodoperă. Și-a băgat-o în mine cu putere. Mă trăgea de păr și cânta în surdină versurile de pe casetă. Următoarea melodie a picat cât se poate de bine: ‚One love, let’s get tougether and feel alright’. Fără prezervativ, așa operam de obicei, doar că acum el insistă. O să mă duc să îmi fac un control oricum. Mâine. Azi fac sex. Mult sex.

Ziggy, rastafarianul cu care am făcut-o de șase ori într-o singură zi.

_____________________________________

“You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it.”'Hell, they say, is paved with good intentions'

avatar
Ultimate Wulf

Mesaje : 2748
Data de inscriere : 17/08/2011
Varsta : 25
Mood brilliant!

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Lanţuri

Mesaj Scris de Absinthion la data de Joi Aug 25, 2011 4:19 am

uhm, nu prea stiu ce comentarii frumoase sa dau, dar pe scurt mi se pare interesant o.o .. deci, astept urmatorul capitol.

_____________________________________❥ i couldnt spill my heart
avatar
Absinthion
Membru Fidel
Membru Fidel

Mesaje : 12133
Data de inscriere : 08/01/2011
Varsta : 23
Mood You, yourself, as much as anybody in the entire universe, deserve your love and affection.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Lanţuri

Mesaj Scris de Ultimate Wulf la data de Joi Aug 25, 2011 6:14 pm

Aw, mulţuam' încă o dată. :]

Capitolul IV


Acum regret enorm de mult că nu am ținut evidența mai clară a locurilor pe care le-am vizitat. După momentul Ziggy, ceva s-a schimbat în mine. M-am angajat la o benzinărie unde adoram să mă aflu. Mirosul de benzină mă făcea să mă simt bine. După nici două săptămâni mi-am permis să dau prima rată pentru o garsonieră. Nu îmi trebuia o casă mare, ci doar un loc la care în mod abstract, să mă pot întoarce. Câștigam bine, deoarece nu mereu scoteam bonul fiscal, iar în chitanței spuneam că sunt ‚pierderi’ și că pompele ar trebui inspectate mai bine. Cunoscusem un tip, Alec Dernier, un superb francez al cărui accent mă omora cu zile. Venise să își alimenteze motorul. După două ore venise să cumpere o gumă. Îmi spunea că stătea aproape, dar mințea. Prima casă era la zece minute. Benzinăria era amplastă pe marginea unei autostrăzi, în mijlocul pustiului. A doua zi eram liberă. Nici nu mă trezisem bine că telefonul mi-a sunat. Unul dintre colegii mei mi-au spus că sunt căutată de cineva care insistă să mă vadă. Am luat autobuzul, apoi am coborât la metrou. După două stații am coborât și am luat taxiul. Nu mare mi-a fost surprinderea când l-am întâlnit pe Alec din nou.

- De trei ori în două zile? Cu ce te pot ajuta, l-am întrebat pe un ton foare mămos, asemeni unui părinte care vrea să fie util.

- De obicei nu aș fi avut curajul să spun asta nimănui, dar văd în tine ceva și îmi pari o persoană minunată. Aș vrea să ieși cu mine.

Simțeam emoția din glasul lui. Era un copil încă necopt care se amorezaze de o persoană ce abia reușea să se mențină la suprafața apei. Inițial am vrut să îl refuz, dar mi-am zis, ‚de ce nu?’ Era un bărbat foarte frumos, dar cum am spus, încă necopt. Eram sigură că îmi putea oferi o noapte frumoasă. Ar fi fost norocosul cu numărul trei, dar nu cel din urmă. După el avea oricum să vină altul. Așa eram eu. Vroiam să mă schimb. Vroiam să am o relație stabilă, dar știam că oricine înlocuia pe oricine în această lume.

Am ajuns la un bar foarte frumos. Eu eram îmbrăcată cu o pereche de jeanși scurți, un tricou pe care scria ‚vegetarian since tomorrow’, iar în picioare aveam niște opincuțe. De obicei mă îmbrăcam în negru și cât mai acoperită pentru că aveam complexe asupra faptului cum arătam. Aveam sânii micii și fundul mare. Lumea zicea că este atât de mare pentru că îmi place să o iau pe la spate, dar era doar o moștenire genetică.

Mi-am aprins o țigară. Un chelner chel mi-a zis că pot fuma doar în sala specială. Ne-am mutat de la masa noastră. Am trecut printr-un hol. Acolo m-am oprit. Am aruncat țigara pe jos. Am stins-o, apoi l-am sărutat pe Alec. Acesta a fost surprins de gestul meu. M-am coborât pe trupul lui și m-am oprit în dreptul organului. Eram cea mai mare curvă a momentului. Acesta încercă să mă facă să înțeleg că nu își dorește asta, sau cel puțin nu aici.

Mi-am băgat pula în localul lor de nefumători cu săli speciale pentru handicapați. L-am luat de mână și ne-am urcat pe motor. I-am explicat cum să ajungă la mine acasă. Începusem să cred că este un pămpălău. Am ajuns în dreptul ușii mele. Am deschis-o și brusc brațele lui m-au ridicat. Mi-am înconjurat picioarele în jurul taliei lui și ne-am sărutat cu adevărat. M-a trântit cu capul de perete. Am scos un ‚au’ în șoaptă. Îmi plăceau cei care mă tratau violent și nu mă protejau ca pe un porțelan. Mi-a rup tricoul meu bio. Avea o putere incredibilă. Nu i-a luat mult să anticipeze unde se afla patul. M-a trântit pe pat apoi mi-a tras pantalonii de pe mine. Și-a dat jos tricoul. Cureau nu se desfăcea și m-a bufnit râsul. Am râs isteric preț de câteva secunde. Mă simțeam chiar bine. A aruncat-o cât de departe a putut apoi și-a tras pantalonii cu tot cu boxeri. Mi-a dat jos chiloții și a început să mă masturbeze. De cele mai multe ori ei, partenerii mei, cei mulți și fără nume sau figură, și-o băgau pur și simplu.

Alec încerca să îmi ofere anumite plăceri. Plăceri de care aș fi avut nevoie acum trei ani când un drogat m-a violat în baia unui club. Nu am suferit prea mult pentru acel moment din pricina faptului că acel individ a murit la o lună după incident. Fusese ucis. În lumea asta orice lucru are mai multe laturi. După ce mă udasem, și-a băgat-o ușor în mine. Încerca să poarte o discuție cu mine, lucru care nu prea îi ieșea. Mă întreba dacă mă doare, dacă e ceva ce nu îmi place, dacă mă simt inconfortabil. Prea multe întrebări. Mi-a sărit țandăra și i-am spus.

- Fute-mă odată, că nu sunt virgină în pula mea.

I-am observat reacția. Nu se aștepta ca eu să fiu o asemenea bestie. Și-o scoase din mine și se dădu jos din pat. L-am văzut cum își aduna hainele. Tot ce am mai auzit a fost sunetul ușii închizându-se, după care am adormit. Conduce moartea pe două roți și se sperie de o pizdă care înjură. Bărbații, cine îi înțelege?

_____________________________________

“You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it.”'Hell, they say, is paved with good intentions'

avatar
Ultimate Wulf

Mesaje : 2748
Data de inscriere : 17/08/2011
Varsta : 25
Mood brilliant!

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Lanţuri

Mesaj Scris de Absinthion la data de Vin Aug 26, 2011 6:59 am

uuh, nu gasesc cuvintele potrivite :]] dar imi place cum ai descris la inceput la partea cu francezu' .. ce pot sa zic, astept urmatorul capitol. :]

_____________________________________❥ i couldnt spill my heart
avatar
Absinthion
Membru Fidel
Membru Fidel

Mesaje : 12133
Data de inscriere : 08/01/2011
Varsta : 23
Mood You, yourself, as much as anybody in the entire universe, deserve your love and affection.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Lanţuri

Mesaj Scris de Mad Hatter la data de Vin Aug 26, 2011 10:52 am

ba ba ba, stai asa ca am ramas in urma, iar n'am chef sa las cometarii elaborate asa ca doar next'u. A, si banuiesc ca nu e nevoie sa mai mentionez ca imi place daca inca il citesc

_____________________________________

"The only difference between me and a madman is that I'm not mad."
"Take me, I am the drug; take me, I am hallucinogenic."


"But captain, to obey - just like that - for obedience's sake... without questioning... That's something only people like you do."
avatar
Mad Hatter
Moderator
Moderator

Mesaje : 7252
Data de inscriere : 09/01/2011
Mood It is better to conquer yourself than to win a thousand battles. Then the victory is yours. It cannot be taken from you, not by angels or by demons, heaven or hell.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Lanţuri

Mesaj Scris de Ultimate Wulf la data de Sam Aug 27, 2011 6:44 pm

Mulţam' ^^

Capitolul V


Mi-am dat seama că timpul trecea pe lângă mine fără control. Nici nu știu când împlinisem douăzeci și unu de ani. După câteva luni de când mă angajasem la benzinărie căpătasem un post mai bun. Eram supraveghetor pe zonă. Tot ce trebuia să fac era să mă plimb într-o mașină dată de firmă și să monitorizez angajații. Îmi aduceam aminte de vremea în care eu nu băteam bonul și păstram banii și pentru câteva sute angajații puteau să continue cu frauda. Mă mutasem din garsoniera mea, după ce investisem în ea trup și suflet. Aveam o căsuță mică la ieșirea din oraș în care îmi chemam toți prietenii. Găsisem o nouă amică gen Ana, prietena mea de pe chat care mă învățase numai prostii. Pe aceasta o chema Carol și avea nouăsprezece ani. Vorbea urât cu oricine dar noi ne obișnuisem cu ea. Separa cuvintele din propoziție cu înjurături. Pentru ea nu exista virgulă sau punct și de la capăt.

Nu mai consumasem ceva de mai bine de două luni. Serviciul meu cel bine plătit mă făcuse să îmi reorientez plăcerile către shopping și alte tâmpenii. Nu mai arătam ca o drogată și începusem să am grijă de mine. Slăbisem. Acum eram roșcată și părul îmi trecea de fund. Îl țineam prins mereu într-o coadă de cal sau una împletită. Uneori adăugam și câte o fundă. Începuseră să îmi placă și pantofii cu toc pentru că aveam o mașină cu care mă puteam deplasa și nu mai trebuia să îmi omor picioarele.

Gândeam pozitiv, nimic nu mai era de căcat și chiar eram apreciată. Lumea întorcea capul după mine, chiar și fete. Plecasem din țara mea cu douăzeci de dolari în buzunar. Acum aveam un salariu de două mii de dolari. Numai în privința sexului nu îmi schimbasem opinia. Cu oricine și oriunde. Principiul pe care trăisem o viață. Dar noua mea prietenă mă aduse din nou pe căi greșite. Am început iar să mă droghez, de data asta cu heroină. Vindeam marfă prin cluburi și ajungeam să fac într-o seara de două ori mai mult decât era salariul. Și totuși mă gândeam că o să vină un moment în care va trebui să îmi iau viața în serios, dar asta de mâine. Acum petrec.

Întâlnisem într-un club numit ‚The Fall’ un individ mai dubios decât toți ex-ii mei. Îl chema Kim și avea față de asiatic, asta într-un fel plăcut. Mai târziu aflasem că e mixat de îl luară dracii. În timp ce dansam cu drogata de Carol, Kim venise și mă trase de mână. Nu îl cunoșteam pe atunci. Mă întrebă parcă numai din priviri ce vând.

-Haș, heroină, opium și ce mai vrea organul tău, a fost răspunsul meu.

O lăsasem mai încet cu înjurăturile, dar lumea parcă nu mă lăsa să stau în coconul meu.

- Aș vrea ceva de calitate, îmi băgă el replica de parcă își băga pula.

- Sunt în fața ta, i-am dat eu peste nas.

- Atunci o să iau acid.

- Dela nu am chiar acum puiule.

- Păcat, replică el trist, atunci ne vedem altă dată.

- Stai în pula mea că fac rost. Dar costă.

- Cât, cât?

Îmi plăceau persoanele curioase, gata să facă orice pentru un căcat de pastilă.

- Cât de mult reziști, l-am întrebat la rândul meu.

- Adică?

Deja făcea pe prostul și asta nu îmi convenea când eram luată la mișto.

- Adică cât de lungă e pula ta?

Vroia să râdă, dar când mi-a văzut atitudinea s-a oprit. Nu îi venea să creadă. Sper doar că nu era homosexual, caz în care eu aș fi picat nașpa. Mă luă de mână și mă duse în baie. Mă sărută cu pasiune. O tipă vroia să intre, dar se trezi cu ușa în nas. Am intrat într-un veceu infect. Mi-a ridicat fusta. A început să îmi sărute cu pasiune decolteul. În același timp deja își băgase două degete în mine. M-am udat repede. Eram excitată la culme. Nu mai văzusem pulă de câteva săptămâni, noroc cu Carol. Și-a băgat-o în mine și m-a durut. Am fost impresionată de dimensiunile pe care le deținea. Dacă nu aș fi știut aș fi zis că e model. Am început să gem dar mi-a acoperit gura cu mâna. Mă legase de mâini cu cureaua și mă trăgea de păr. M-a întors și m-a penetrat din nou. Am scos un scâncet. Mi-a zis că dacă mai țip mi-o bagă în cur. Kim era genul de tip cu care ai face-o și a două, și a treia și a patra oara. Era genul de pulă pe care ai fi vrut să o iei în viața de apoi ca să te mai fută odată. Era ca un prinț pe un cal alb, doar că animalul era între picioare. Și-a dat drumul în mine. Nu m-ar mira dacă peste nouă luni s-ar naște un pui de chinez. După ce a terminat mi-a șoptit. Mâine la aceeași oră.

_____________________________________

“You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it.”'Hell, they say, is paved with good intentions'

avatar
Ultimate Wulf

Mesaje : 2748
Data de inscriere : 17/08/2011
Varsta : 25
Mood brilliant!

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Lanţuri

Mesaj Scris de Mad Hatter la data de Mier Aug 31, 2011 5:26 am

imi placea frantuzu nu credeam ca dispare asa dintr'o data. Oricum, l'am citit acum cateva zile dar nu stiu de ce nu am comentat nimic.
Asa chinezoiu mai apare, nu? Adica e destul de... vreau sa mai apara

_____________________________________

"The only difference between me and a madman is that I'm not mad."
"Take me, I am the drug; take me, I am hallucinogenic."


"But captain, to obey - just like that - for obedience's sake... without questioning... That's something only people like you do."
avatar
Mad Hatter
Moderator
Moderator

Mesaje : 7252
Data de inscriere : 09/01/2011
Mood It is better to conquer yourself than to win a thousand battles. Then the victory is yours. It cannot be taken from you, not by angels or by demons, heaven or hell.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Lanţuri

Mesaj Scris de Ultimate Wulf la data de Mier Aug 31, 2011 11:21 am

Mulţumesc şi uitaţi şi sfârşitul. x]

Capitolul VI

Mâine la aceeași oră. La fel și poimâine. La fel și răspoimâine. La fel și poimarți. Și așa am continuat în următoarele șase luni. A fost sex pur, fără complexe, fără inhibiții. Kim, scumpul meu Kim m-a sunat într-o dimineața, atât de dimineață că nu mi-a venit să cred. Terminasem partida la ora trei. La ora cinci, când mă prinse și pe mine somnul de un picior telefonul începu să urle.

- Sunt în fața blocului tău. Nu te enerva, nu țipa și nu mă înjura, dar te rog coboară.

Mi-am tras pe mine o geacă. Am coborât. Eram eu și el în mijlocul lui decembrie, în pantaloni scurți, cu zăpada până la genunchi. Eram gata să îl desființez.

- Zi mai repede că intru în șoc hipotermic.

Se puse în genunchi și scoase dintr-un buzunar o casetă mică, decorată cu trandafirași albi. Uram dulcegăriile, dar nici prin cap nu îmi trecea ce urma.

- Știu că până acum am fost prieteni de futai, știu că tu mă iubește doar când nu ești trează și mai știu că mă urăști din tot sufletul pentru că în ultimul timp m-am ținut după tine, dar vreau să știi și tu, la rândul tău, că te iubesc și vreau să te cunosc mai bine. Vreau să fii soția mea.

Inima îmi înghețase. Nu aș fi crezut nici în o mie de ani că cineva avea să mă ceară de soție, mai ales la cinci dimineața în toiul iernii.

- Răspunde-mi te rog. Da sau nu, e simplu. Daca e un nu atunci te voi lăsa în pace tot restul vieții. Nu o să te mai caut, nu o să te mai stresez, nu o să mai auzi de mine.

- Intră înăuntru, i-am poruncit eu.

- Dă-mi răspunsul.

- Intră înăuntru.

- Vreau să știu, te rog, spune-mi.

- Intră înăuntru și rămâi acolo pe veci.

L-am văzut cum s-a luminat la față. Ce e drept, înțelegea cam greu, dar îl acceptam oricum. Știam sigur că avea să fie cea mai proastă decizie din viața mea, dar când nu riscasem eu.
Peste douăsprezece luni locuiam deja în mijlocul New York-ului. Eram căsătoriți de aproape două săptămâni. Era din nou iarnă și era și ziua mea de naștere. Kim era ajutor de asistent al unui designer, iar eu mă întorsesem la prima mea dragoste. Desenul. Probabil v-ați dat seama că eram șefa lui Kim. Prima mea colecție fusese un succes total. Renunțasem la droguri. Nu mai încercam să mă îmbogățesc din căcaturi. Renunțasem și la alcool, pentru că eram însărcinată în opt săptămâni. Kim radia de fericire. Eu nu îmi arătam sentimentele, dar în sinea mea nici nu îmi puteam stăpâni emoțiile.

Nu îmi venea să cred că în câteva luni ștersesem cu buretele toată viața mea și o luasem de la capăt. Uitasem de nopțile de beție, de sexul la întâmplare, de heroină, de cocaină, de dansul la bară, de prostituție, de găști, de prieteni falși, de poliție și de cei care mureau de supradoză. Făceam parte dintr-o nouă lume, aș putea spune chiar aristocrată a New York-ului. Viața mea era perfectă. În luna a patra am aflat că am gemeni, iar peste alte cinci luni s-a născut Kimberley și Marie Anne, două fetițe perfect sănătoase, blonde, cu ochi mari și negri și oblici ca ai lui Kim. Erau cele mai ciudate două copile din lume, dar erau micuțele mele poznașe pe care le iubeam cu toata ființa mea.

Tot ce știam concret este faptul că eram legată cu lanțuri de fier de lumea asta și nu aveam de gând să o părăsesc prea repede.

Sfarșit?

_____________________________________

“You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it.”'Hell, they say, is paved with good intentions'

avatar
Ultimate Wulf

Mesaje : 2748
Data de inscriere : 17/08/2011
Varsta : 25
Mood brilliant!

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Lanţuri

Mesaj Scris de Mad Hatter la data de Sam Sept 03, 2011 4:48 am

ce final fericit... nu ma dau in vant dupa finalurile fericite dar macar a ramas cu Kim :D. Imi place cum scrii sper sa mai vedem ceva de la tine

_____________________________________

"The only difference between me and a madman is that I'm not mad."
"Take me, I am the drug; take me, I am hallucinogenic."


"But captain, to obey - just like that - for obedience's sake... without questioning... That's something only people like you do."
avatar
Mad Hatter
Moderator
Moderator

Mesaje : 7252
Data de inscriere : 09/01/2011
Mood It is better to conquer yourself than to win a thousand battles. Then the victory is yours. It cannot be taken from you, not by angels or by demons, heaven or hell.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Lanţuri

Mesaj Scris de Rogue. la data de Sam Iun 09, 2012 10:25 am

am citit si eu, dar ehm, scuze pentru comentariul dobitoc avand in vedere ora :">
sincer mi-a placut, desi nu ma asteptam sa se termine asa repede :-?
si-am crezut ca va ramane cu skateru cu ochii ciudati
m-ai suprins, chiar mi-a placut :]

_____________________________________


she is Katherine.
she loves to play games.
and she is sooo seductive.
avatar
Rogue.
Admin
Admin

Mesaje : 20857
Data de inscriere : 08/01/2011
Varsta : 24
Mood iritata in general. plina de energie tot timpul !

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Lanţuri

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum