Ultimele clipe ale unui nefericit.

In jos

Ultimele clipe ale unui nefericit.

Mesaj Scris de Ultimate Wulf la data de Mier Aug 17, 2011 8:56 am

Cuvinte.


Sufăr de atâta boli, de atâtea vise şi dorinţe. Iar tu le-ai furat pe toate. Aş vrea să te întreb, în al după-amiezii târziu apus, câte suflete te-au urmat şi câte s-au pierdut ? Dar nu mai pot. Erai sufletul meu. Dar oricum, doar eu ştiam dacă mai eşti al meu sau nu. Oricum era greu.
În prezent pot spune că nu mai am regrete. Deşi, dacă aş vrea, aş mai găsi câteva. Şti..că acum eu cred că poate am fost nebuni. C-am vrut să zburăm ţinând visele viu colorate-n pumni, dar au scăpat...şi au căzut în diferite lumi. Ştiu, da sunt sigură !
Nu înţelegi, n-ai înţeles, nici măcar nu ai vrut. Am încercat să pătrund în tine, să pot să te citesc, să pot să îţi vorbesc şi am căzut în jocul ce şi acum mă face de tine să îmi amintesc.
Totuşi...
Rămân un pictor orb, rup pânze proaste...şi sunt o boală oarecare, într-un bar, am uitat care.
avatar
Ultimate Wulf

Mesaje : 2748
Data de inscriere : 17/08/2011
Varsta : 24
Mood brilliant!

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Ultimele clipe ale unui nefericit.

Mesaj Scris de Mad Hatter la data de Mar Sept 06, 2011 6:08 am

imi plac ultima si prima fraza in rest... mi se pare mai mult o schita, ca notatie de moment intr'un carnet, care suna bine dar ar mai putea fi dezvoltata

_____________________________________

"The only difference between me and a madman is that I'm not mad."
"Take me, I am the drug; take me, I am hallucinogenic."


"But captain, to obey - just like that - for obedience's sake... without questioning... That's something only people like you do."
avatar
Mad Hatter
Moderator
Moderator

Mesaje : 7252
Data de inscriere : 09/01/2011
Mood It is better to conquer yourself than to win a thousand battles. Then the victory is yours. It cannot be taken from you, not by angels or by demons, heaven or hell.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Ultimele clipe ale unui nefericit.

Mesaj Scris de Ultimate Wulf la data de Vin Sept 09, 2011 6:44 am

Adevărul e că a fost doar o schiţă, dar mulţumesc pentru comentariu. Apreciez.

Dragostea este un sentiment de duzină, puțini o simt, mulți o visează, toți o recunosc și cei mai nesemnificativi mor fără să o cunoască. Durerea din suflete este la fel ca dragostea. Există, dar nu este recunoscută. Și de ce ar vrea cineva să aducă acele sentimente de frustrări și neajunsuri la suprafată? Doar de dragul artei? A modei? A lumii? Nimic nu este întâmplător.

Atunci când fumezi o țigară nu este întâmplător că tocmai tu trebuia să fii în spatele magazinului la ora aceea și să te ascunzi de ochii critici ai lumii. Nu întâmplător ai asistat la moartea unei fete de opt ani fără ca măcar să ridici un deget. Ce avea fata aia? Un telefon mobil și câțiva bănuți. Și a trebuit să moară? Așa se pare.

Nimeni nu a știut de ce ea a fost aleasă de univers în aceea clipă ca să își termine existența. Cel mai rău este că s-a întâmplat și asta este tot. Lumea a încercat să se ascundă sub o mască și să se prefacă că le părea rău, dar toți se bucurau în sinea lor. 'O merita', își ziceau cei mai mulți printre dinți. Ce a meritat copilul acela? Un pistol la tâmplă? Un glonț în creier?

Am fost acolo și am văzut totul, după aceea am plecat ca și cum nu aș fi văzut nimic. Am alergat către apartamentul meu mic și m-am închis în baie. Nu îmi era frică, dar aveam o nesiguranță în mine. Nu îmi era frică, dar tremuram. Nu îmi era frică, dar ploaia începuse și eram udă. Începuse cu scopul de a șterge din suflete urmele crimei. Începuse și nu mai vroia să plece. Era sigură că rata ceva, că locul acela nu era curat.

Am ieșit din baie când ploaia s-a oprit. M-am dus în spatele magazinului și am mai găsit doar un ursuleț pe care fetița îl căra în acea zi după ea. Un ursuleț pătat cu sânge nevinovat. M-am așezat lângă jucăria în ochii căreia puteam citi amărăciune. Vedeam într-un simplu plastic o lume întreagă. Am stat ore în șir lângă el și mi-am derulat filmul în minte. De ce nu am făcut nimic? De ce nu am intervenit. Eu nu cunoscusem dragostea pentru că nu am vrut, dar acel copil blond, cu ochii căprui ar fi putut vedea lumea întreagă. Ar fi putut ajunge prințesă. Ar fi putut fi balerină. Toate visurile ei erau acum cenușă, ca și trupul ei.

Am simțit cum un corp acapara lumina soarelui. Am privit în sus și am văzut un metal rece îndreptat către mine. Înainte să aud sunetul cartușului descărcându-se în mine am auzit cuvintele:

'Te-ai aflat unde a vrut Universul.'

_____________________________________

“You're only given a little spark of madness. You mustn't lose it.”'Hell, they say, is paved with good intentions'

avatar
Ultimate Wulf

Mesaje : 2748
Data de inscriere : 17/08/2011
Varsta : 24
Mood brilliant!

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Ultimele clipe ale unui nefericit.

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum